Godt at vide

1. Hvad er prisen?

Prisen afhænger af produkt, antal og tryk. Under hvert produkt finder du et priseksempel ved et givent antal og et givent tryk, for at give dig en idé om hvilket prisleje vi befinder os i. Har du en specifik forespørgsel, sender vi et tilbud med en eksakt pris.

2. Hvad er leveringstiden?

Leveringstiden afhænger af produktet og antallet, og om det skal produceres i Danmark, Europa eller i Østen. Det kan være alt fra et par dage til et par måneder, så spørg endelig, hvis du har en specifik deadline.

3. Kan jeg få mit logo på alle produkter?

Ja og nej.

Der kan som udgangspunkt brandes på alle produkter, men om det er bedst med tryk, gravering, prægning, brodering eller andet, afhænger af produktet og det materiale produktet er lavet af.

Hvis dit logo er i 1 farve, så er der som udgangspunkt mulighed for at trykke på de fleste materialer/overflader. Er dit logo i flere farver, så er mulighederne mere begrænsede.

4. Er prisen den samme for tryk i 1 farve som et tryk i 3 farver?

Nej. Jo flere farver der skal trykkes med, jo mere koster det.

5. Hvilke trykmetoder findes der?

De mest anvendte trykmetoder er tampontryk, transfer og silkscreen. Hvilken metode der anvendes, afhænger af hvilket produkt/materiale der trykkes på, samt hvor mange farver der skal trykkes.

6. Hvilke omkostninger er inkluderet i prisen?

Der kan være forskellige omkostninger knyttet til branding af produkter, det kan bl.a. være startomkostninger, kliché, rammer, trykomkostninger osv. I vores tilbud, giver vi dog altid en samlet pris, så det eneste der kommer oveni, er fragt og moms.

7. Hvilke omkostninger er ikke inkluderet i prisen?

Moms og fragt er ikke inkluderet i prisen. Hvis der skal ydes grafisk arbejde i forbindelse med design, rentegning, tilpasning af logo m.m. er det heller ikke inkluderet i prisen.

8. Hvordan skal jeg sende mit logo?

Logoet skal sendes pr. mail som en vektoriseret fil (filnavnet skal slutte med ”.eps” eller ”.ai”). Vektoriseret betyder, at logoet er skalerbart, og derfor ikke bliver uskarpt eller pixeleret når det trykkes.

9. Kan I hjælpe med at lave mit logo klar til tryk?

Ja, vi har grafikere i huset, så vi kan godt hjælpe med at tilpasse dit logo. Grafisk arbejde vil blive faktureret efter aftale.

10. Kan jeg få tilsendt en prøve af et givent produkt?

Ja, du kan altid få tilsendt en neutral prøve uden tryk mod betaling.

11. Er der et minimumantal man skal bestille?

Ja, på de fleste produkter er der et minimumsantal.