Vilkår og betingelser

Handelsbetingelser

 

Prisbetingelser

Reklamedimser handler udelukkende med erhvervsmarkedet hvilket betyder, at priserne er erhvervspriser, som er specielle priser til virksomheder, ekskl. moms.

Priserne er markedspriser og Reklamedimser indhenter altid bedst mulige indkøbspris.

 

Tilbudsgivning

Tilbud er gældende i 30 dage fra på tilbuddet anførte dato. Tilbud er, medmindre andet klart fremgår, ekskl. moms og ekskl. udkast og rentegning. Priser og trykmetoder er altid med forbehold for, at vi har set og godkendt kundens design.

 

Betalingsbetingelser

14 dage netto. Forudbetaling kan forekomme ved store kvantumbestillinger.

Oplyste priser på ordrebekræftelse er ekskl. moms.

 

Leveringsbetingelser

Levering sker med GLS, Postdanmark eller Danske Fragtmænd. Leveringstid vil fremgå af ordrebekræftelse og vil være gældende medmindre der kommer forsinkelser i korrekturfasen. Levering kan desuden ske direkte fra europæiske leverandører. Her aftales individuelle leveringstider og der tages forbehold for force majeure.

 

Salgsbetingelser

Reklamedimser har udelukkende handel med virksomheder, herunder også foreninger, sportsklubber, fonde, mm. Dermed ikke med privatpersoner.

 

Varemængde

Vi forbeholder os retten til at levere +/- 10 % af det bestilte kvantum.

 

Ordrebekræftelser

Ændringer eller uoverensstemmelser i ordrebekræftelsen skal ske inden 1 dag efter modtagelsen, ellers sættes en reel ordre i gang, og alle omkostninger påhviler køber. Leveringsdato på ordrebekræftelsen, er den dato hvor køber modtager varerne.

Skulle der ske ændringer til den angivne leveringsdato vil Reklamedimser orientere herom. Ordrebekræftelsen anses som reel dokumentation for indgåelse af handlen, og måtte der ske ændringer undervejs i korrekturfasen, så vil ordrebekræftelsen blive opdateret og dermed fremstå som det juridiske dokument for indgåelsen af aftalen.

 

Trykfiler

Det påhviler kunden at levere færdige trykfiler til Reklamedimser umiddelbart efter godkendelse af ordrebekræftelse. Der vil typisk være tale om vektoriserede .eps-, .ai- eller .pdf-filer, medmindre andet er oplyst. Grafisk arbejde, som udkast og rentegning, kan dog foretages af Reklamedimser mod betaling. Modtager Reklamedimser ikke en fil i tilstrækkelig kvalitet, kan Reklamedimser ikke stå inde for kvaliteten af trykket.

 

Kvalitetssikring/reklamation

Reklamedimser står inde for kvaliteten af varerne som produceres og sælges til virksomhederne, og skulle varen mod forventning være defekt, så vil Reklamedimser altid tage ansvar og tage varen tilbage uden beregning.

Ved flerfarvet logotryk på elementer vil der i sjældne tilfælde kunne forekomme forskydninger svarende til ca. 1-2 mm. Påsætningen af flere logofarver er som udgangspunkt håndarbejde og foregår derfor manuelt. Reklamation kan dog stadig finde sted, og er der tvivlsspørgsmål så kontakt os endelig så ser vi på sagen. Reklamedimser tager ikke varer tilbage som følge af utilfredshed med mål, farver, materialer, som tydeligt fremgår af tilbud og ordrebekræftelsen, og dermed er godkendt. Reklamedimser tager ikke varer retur, hvor der måtte være fejl i tryk/logo, som burde være rettet af kunden i korrekturfasen.

 

Forældelse af reklamation

Ved evt. fejl og mangler på produktet, skal der straks reageres, og Reklamedimser skal gøres bekendt med dette. Informeres Reklamedimser ikke umiddelbart straks efter fejlen/manglen opdages, så vil det ikke være muligt at gøre krav om erstatning.

 

Returret

Reklamedimser tager ikke varer retur, medmindre der er tale om reklamation, eftersom varer bestilles og produceres på baggrund af den specifikke køber.

 

Godkendt korrektur

En korrektur betegnes ikke som godkendt førend dette er skriftligt bekræftet fra kunden. Når en korrektur er godkendt, kan den som udgangspunkt ikke ændres, da produktion af film, klichér m.v. herefter igangsættes. Ønskes der ændringer efter godkendt korrektur, vil dette indebære yderligere startomkostninger, da der skal laves ny kliché, form, værktøj m.v. Forsinkes godkendelsen af korrektur fra kundens side, kan dette påvirke leveringsdatoen, og Reklamedimser fralægger sig i den forbindelse ansvaret for overholdelse af leveringsdato. Hvis fejl i tryk/logo ikke opdages og rettes af kunden i korrekturfasen, kan Reklamedimser ikke tage ansvaret.

 

Pantonefarver

I forbindelse med angivelse af pantonefarver gøres der opmærksom på muligheden for, at der kan være minimale afvigelser fra produkt til produkt., grundet forskellige materialer. Den/de pantonefarver der oplyses fra kunden, og som er angivet på godkendt korrektur, er den der bruges til logotryk. Reklamedimser kan ikke stilles til ansvar hvis der er oplyst forkert pantonekode til brug for produktionen.

Ved sager hvor der kan være stor usikkerhed om udfaldet, vil Reklamedimser anbefale at få lavet en fysisk prøve inden selve produktionen sættes i gang, dette som oftest mod betaling.

 

Bankoplysninger

Arbejdernes Landsbank, reg. nr.: 5387, konto nr.: 0337553.

 

CVR-nummer

33255004

 

Vilkår og betingelser for vores nyhedsmail

 

Tilmelding af nyhedsmail

Når du tilmelder dig nyhedsmail fra Reklamedimser ApS godkender du samtidig, at vi løbende må sende dig nyhedsmails, samt indsamle og opbevare dine personoplysninger, indtil du selv vælger at afmelde vores nyhedsmail-liste igen.

 

Konkurrencer ved tilmelding til nyhedsmail

Ved tilmelding til nyhedsmail godkender du, at du deltager i den pågældende konkurrence, som foregår på dét tidspunkt, hvor du har tilmeldt dig vores nyhedsmail.

Du godkender også, at du automatisk deltager i de konkurrencer, der løbende bliver markedsført i nyhedsmails fremadrettet. Du deltager automatisk i konkurrencer, indtil du selv vælger at afmelde vores nyhedsmail-liste igen.

 

Afmelding af nyhedsmail

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsmails fra Reklamedimser ApS ved at klikke på linket her: https://reklamedimser.us5.list-manage.com/unsubscribe?u=ead7c51870401f54d127c21c1&id=e7bae49d77

 

Automatisk deltagelse i konkurrencer

Ved tilmelding til nyhedsmail-liste, deltager du samtidig i de konkurrencer Reklamedimser lancerer, indtil du afmelder nyhedsmail igen.

 

Vilkår og betingelser ifm. Konkurrencer generelt

 

Konkurrencer

Konkurrencer bliver markedsført indenfor B2B markedet for personer i alle aldre.

Ansatte hos Reklamedimser ApS må ikke deltage i konkurrencer.

Ved mistanke om snyd har Reklamedimser ApS ret til at tjekke op på og evt. udelukke konkurrence-deltagere.

 

Præmier

Præmiens art bliver vist og kommunikeret i den givende konkurrences gældende periode.

Ingen præmier kan byttes til kontanter eller andre varer hos Reklamedimser ApS.

Er det ikke muligt at komme i kontakt med vinderen inden fra 7 dage, forbeholder Reklamedimser ApS sig retten til at trække en ny vinder som får præmien.

 

Konkurrencers varighed

Sluttidspunkt for enhver konkurrence fra Reklamedimser ApS vil fremgå i ethvert markedsføringsmateriale herunder opslag på sociale medier, indlæg, nyhedsmail og på reklamedimser.dk.

Alle vindere får direkte besked via den af vinderen opgivet email-adresse eller telefonnummer.

Vinderne af konkurrencer, der udelukkende foregår via opslag på sociale medier, kan evt. kontaktes via vinderens sociale medie profil, herunder Messinger.

 

Konkurrencer på Sociale medier

Enhver konkurrence, der bliver slået op på de af reklamedimser ApS valgte socialt medie-platforme, vil ikke være sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden måde forbundet med disse sociale medier.

 

Omkostninger ifm. konkurrencer

Er du bosat i Danmark (eksklusive Grønland) er det omkostningsfrit at deltage i konkurrencer på reklamedimser.dk og ved tilmelding til nyhedsmail. Det vil sige, at enhver præmie samt fragten er gratis. Alle udgifter afholdes af Reklamedimser ApS.

Er du bosiddende i et land uden for Danmark vil omkostninger til fragt pålægge deltageren af konkurrencen – dette gør sig også gældende, hvis du er bosiddende på Grønland.

 

Brug af persondata ifm. Konkurrencer hos Reklamedimser ApS

Ved deltagelse af enhver konkurrence, giver du samtykke til registrering af nødvendige kontaktoplysninger, herunder navn, telefonnummer og email-adresse.

Alle oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Reklamedimser ApS er forpligtet til beskyttelse af privatliv. Alle personlige data, som overdrages til Reklamedimser ApS, opbevares under sikre forhold.