FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Handelsbetingelser

1. Prisbetingelser

Reklamedimser handler udelukkende med erhvervsmarkedet hvilket betyder, at priserne er erhvervspriser, som er specielle priser til virksomheder, ekskl. moms.
Priserne er markedspriser og Reklamedimser indhenter altid bedst mulige indkøbspris.

2. Tilbudsgivning
Tilbud er gældende i 30 dage fra på tilbuddet anførte dato. Tilbud er, med mindre andet klart fremgår, ekskl. moms og ekskl. udkast og rentegning. Priser og trykmetoder er altid med forbehold for, at vi har set og godkendt kundens design.

3. Betalingsbetingelser
14 dage netto. Forudbetaling kan forekomme ved store kvantumbestillinger.
Oplyste priser på ordrebekræftelse er ekskl. moms.

4. Leveringsbetingelser
Levering sker med GLS, Postdanmark eller Danske Fragtmænd. Leveringstid vil fremgå af ordrebekræftelse og vil være gældende med mindre der kommer forsinkelser i korrekturfasen. Levering kan desuden ske direkte fra europæiske leverandører. Her aftales individuelle leveringstider og der tages forbehold for force majeure.

5. Salgsbetingelser
Reklamedimser har udelukkende handel med virksomheder, herunder også foreninger, sportsklubber, fonde, mm. Dermed ikke med privatpersoner.

6. Varemængde
Vi forbeholder os retten til at levere +/- 10 % af den bestilte kvantum.

7. Ordrebekræftelser
Ændringer eller uoverensstemmelser i ordrebekræftelsen skal ske inden 1 dag efter modtagelsen, ellers sættes en reel ordre i gang, og alle omkostninger påhviler køber. Leveringsdato på ordrebekræftelsen, er den dato hvor køber modtager varerne.
Skulle der ske ændringer til den angivne leveringsdato vil Reklamedimser orientere herom. Ordrebekræftelsen anses som reel dokumentation for indgåelse af handlen, og måtte der ske ændringer undervejs i korrekturfasen, så vil ordrebekræftelsen blive opdateret og dermed fremstå som det juridiske dokument for indgåelsen af aftalen.

8. Trykfiler
Det påhviler kunden at levere færdige trykfiler til Reklamedimser umiddelbart efter godkendelse af ordrebekræftelse. Der vil typisk være tale om vektoriserede .eps-, .ai- eller .pdf-filer, med mindre andet er oplyst. Grafisk arbejde, som udkast og rentegning, kan dog foretages af Reklamedimser mod betaling. Modtager Reklamedimser ikke en fil i tilstrækkelig kvalitet, kan Reklamedimser ikke stå inde for kvaliteten af trykket.

9. Kvalitetssikring/reklamation
Reklamedimser står inde for kvaliteten af varerne som produceres og sælges til virksomhederne, og skulle varen mod forventning være defekt, så vil Reklamedimser altid tage ansvar og tage varen tilbage uden beregning.
Ved flerfarvet logotryk på elementer vil der i sjældne tilfælde kunne forekomme forskydninger svarende til ca. 1-2 mm. Påsætningen af flere logofarver er som udgangspunkt håndarbejde og foregår derfor manuelt. Reklamation kan dog
stadig finde sted, og er der tvivlsspørgsmål så kontakt os endelig så ser vi på sagen. Reklamedimser tager ikke varer tilbage som følge af utilfredshed med mål, farver, materialer, som tydeligt fremgår af tilbud og ordrebekræftelsen, og dermed er godkendt. Reklamedimser tager ikke varer retur, hvor der måtte være fejl i tryk/logo, som burde være rettet af kunden i korrekturfasen.

10. Forældelse af reklamation
Ved evt. fejl og mangler på produktet, skal der straks reageres, og Reklamedimser skal gøres bekendt med dette. Informeres Reklamedimser ikke umiddelbart straks efter fejlen/manglen opdages, så vil det ikke være muligt at gøre krav om erstatning.

11. Returret
Reklamedimser tager ikke varer retur, med mindre der er tale om reklamation, eftersom varer bestilles og produceres på baggrund af den specifikke køber.

12. Godkendt korrektur
En korrektur betegnes ikke som godkendt førend dette er skriftligt bekræftet fra kunden. Når en korrektur er godkendt kan den som udgangspunkt ikke ændres, da produktion af film, klichér m.v. herefter igangsættes. Ønskes der ændringer efter godkendt korrektur, vil dette indebære yderligere startomkostninger, da der skal laves ny kliché, form, værktøj m.v. Forsinkes godkendelsen af korrektur fra kundens side, kan dette påvirke leveringsdatoen, og Reklamedimser fralægger sig i den forbindelse ansvaret for overholdelse af leveringsdato. Hvis fejl i tryk/logo ikke opdages og rettes af kunden i korrekturfasen, kan Reklamedimser ikke tage ansvaret.

13. Pantonefarver
I forbindelse med angivelse af pantonefarver gøres der opmærksom på muligheden for, at der kan være minimale afvigelser fra produkt til produkt., grundet forskellige materialer. Den/de pantonefarver der oplyses fra kunden, og som er angivet på godkendt korrektur, er den der bruges til logotryk. Reklamedimser kan ikke stilles til ansvar hvis der er oplyst forkert pantonekode til brug for produktionen.
Ved sager hvor der kan være stor usikkerhed om udfaldet, vil Reklamedimser anbefale at få lavet en fysisk prøve inden selve produktionen sættes i gang, dette som oftest mod betaling.

14. Bankoplysninger
Arbejdernes Landsbank, reg. nr.: 5387, konto nr.: 0337553.

15. CVR nummer
33255004