Neutral® Logo

Bæredygtig og miljøvenlig beklædning fra Neutral®

Så er de lækre produkter fra Neutral® at finde hos Reklamedimser ApS – og vi glæder os til at formidle bæredygtig og miljøvenlig  beklædning til vores kunder!


Hos Reklamedimser.dk vil vi gerne levere innovative og effektive reklame- og gaveartikler og vi arbejder os frem mod at være miljømæssigt og socialt ansvarlige. I den forbindelse er Neutral® et helt naturligt valg til vores sortiment. Neutral® er en markedsledende producent af bæredygtigt tøj og tilbehør. Produkterne, er fremstillet med de højeste sociale, etiske og miljømæssige standarder i tankerne.

Neutral® er grundlagt af Lars Bech og Christina Larsen, som har over 20 års erfaring i den konventionelle tekstilindustri. De var vidne til den negative indvirkning af ubæredygtig praksis på mennesker og planeten, og som et resultat skabte de Neutral® for at give en bæredygtig løsning til tøjproduktion.

Foruden alle de positive ting, der er at sige om tøjet, så er det virkelig også lækre produkter, der både er skønne i kvaliteten og pæne at se på – så her hos Reklamedimser.dk glæder vi på alle leder og kanter, til at bringe produkter og budskab videre til vores kunder.

 

Neutral® Logo+Certificates