Håndlavede og miljøvenlige karameller fra Karamel Kompagniet

Så er de lækre gourmetkarameller fra Karamel Kompagniet at finde hos Reklamedimser ApS – og vi glæder os til at bidrage til en fuldstændig fantastisk smagsoplevelse til vores kunder!


 

Her på kontoret er vi blevet tvunget til at smage karameller fra Karamel Kompagniet (og vi er bestemt ikke kede af det), men…

Vores chef var en tur på Bornholm og boede ikke ret langt fra Karamel Kompagniets forretning. Hun tog den dumme (men klart den bedste) beslutning om at besøge stedet. Så snart hun satte tænderne i den første helt bløde og fuldstændig velsmagende karamel, vidste hun i samme øjeblik, at hun også måtte have nogle karameller med hjem til os andre. Lige siden har karameller fra Karamel Kompagniet været fast inventar i vores snack-skuffe og er bestemt kommet for at blive – og det er altså ikke på den der “vi-rør-dem-ikke”-måde, men ment som at vi altid sørger for, at vi aldrig løber tør.

 

Danske, håndlavede karameller som er produceret med fokus på miljøet, i hjertet af Bornholm.

Karamel Kompagniet har lavet karameller i hjertet af Bornholm siden år 2004. Det særlige ved Karamel Kompagniets karameller er, at de er lavet på ægte dansk fløde – hvilket også bidrager til den helt igennem fantastiske smag. Karamellernes høje kvalitet bunder i, at de alle er håndlavet ud fra en hemmelig familieopskrift. Udover at producere smagsfulde oplevelser, går menneskerne bag Karamel Kompagniet også ekstremt meget op i bæredygtighed. Karamellerne pakkes derfor i komposterbart materiale, som er 100% bæredygtigt og certificeret af HOME OK COMPOST. Derudover har de et solcelleanlæg, som dækker en stor del af deres energiforbrug ifm. produktion af karamellerne. Så hvis du ønsker at forkæle dine kunder eller kolleger med en smagsoplevelse udover det sædvanlige og du samtidig vil bidrage til kampen mod bæredygtighed, så er karameller fra Karamel Kompagniet et oplagt valg, som du ikke vil fortryde.