Sort Select logo

SELECT løber på banen

Vi præsenterer SELECT: Det bedste indenfor håndbold og fodboldudstyr er nu at finde i vores sortiment.


Vi er glade for, at kunne meddele, at Reklamedimser.dk har tilføjet SELECT-produdkter til vores sortiment af sportsudstyr og tilbehør. SELECT er en dansk virksomhed, som har en lang historie med, at producere håndbolde og fodbolde af høj kvalitet til spillere og hold på alle niveauer. Med over 3 millioner solgte bolde hvert år og partnerskaber med topligaer i Europa, har SELECT opnået et ry som et af de førende navne i sportens verden.

Hos Reklamedimser.dk forstår vi vigtigheden af at have det rigtige udstyr til at yde dit bedste. Derfor er vi stolte af at tilbyde en række SELECT-produkter, der er designet og udviklet med hjælp fra professionelle spillere og trænere. Fra håndbolde og fodbolde til tilbehør som tasker, pumper og kegler, vi har alt hvad du behøver for at forbedre dit spil.

Både håndbolde og fodbolde fra SELECT er kendt for deres optimale rundhed og pålidelige aerodynamik. Det betyder, at når du spiller med en SELECT-bold, vil du opleve en mere kontrolleret flyvning og et mere præcist skud. Boldene er desuden lavet af højkvalitets syntetisk læder, som er slidstærkt og langtidsholdbart, så du kan få glæde af den mange år frem.

Udover håndbolde og fodbolde tilbyder SELECT et bredt udvalg af sportstøj og tilbehør. Dette omfatter alt fra træningsjakker og -bukser til rygsække og vandflasker. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, finder du det perfekte udstyr til at hjælpe dig med at yde dit bedste.

Vi er glade for at bringe SELECT-produkter til vores kunder og hjælpe dem med, at nå deres fulde potentiale, om det er til firmafodbold tournering eller skovtur. For at se udvalget af SELECT-produkter tilgængelige på Reklamedimser.dk,. Med udstyr i topkvalitet fra SELECT og gode råd fra vores team, vil du være klar til at tackle enhver kamp med selvtillid.

 


SELECTs visioner

SELECTs vision er, at de ønsker at gøre en forskel, når det kommer til miljøet. Dette omhandler alt lige fra valg af materialer og produktion, samt transport og forbrug. De stræber efter en innovativ produktudvikling og går meget op i, at skabe holdbare produkter af høj kvalitet.

Nogle eksempler på deres ønske om at gøre en forskel for miljøet i deres producering er, at de har installeret 404 solpanelmoduler på deres fabrik, som producerer deres bolde – dette forventes at reducere deres årlige CO2-udledning med 270 tons. Fabrikken er desuden ISO 14001 miljøcertificeret og SMETA 4-søjle certificeret. Derudover sparer de årligt 300.000 plastpakninger, fordi de har udskiftet deres Profcare Support-pakninger i plast, til at de i stedet laver mindre pakninger i pap – på denne måde har de også reduceret deres transportvolumen med hele 40%. Derudover bruger de også kun plastikposer af genbrugsplast og flere af deres produkter er lavet på bl.a. naturlig latex, genbrugte plastikflasker og biobaseret materiale forarbejdet af sukkerrør.

SELECTs vision er også, at gøre en forskel på det sociale plan ­– dette omhandler især Anwar Khawaja Industries (AKI), som er stedet, hvor de får produceret alle deres håndsyede bolde. Her har de udformet et hjælpeprogram, som hedder SAHEP – SELECT AKI Health & Education Program. Dette hjælpeprogram sikrer syrere og deres familie gratis lægehjælp, medicin og specialundervisningstilbud til alle børnene. Dette hjælpeprogram hjælper altså i alt ca. 6.000 personer og Select ser det som en del af deres kultur i virksomheden og som et socialt ansvar.

 

Vi er meget stolte af og meget glade for, at vi nu også har SELECT som samarbejdspartner og at vi nu kan tilbyde jer en masse ting inden for fodbold-verdenen – med udstyr i topkvalitet fra SELECT.