Brand Awareness med reklameartikler

Brand Awareness

Er dit brand det første, din målgruppe tænker på, når de skal bruge netop dine produkter eller ydelser?

 

Med andre ord…

Er dit brand TOP OF MIND hos din målgruppe?

 

Brand Awareness

Når din virksomheds visuelle identitet figurerer på de gaver og det materiale, du deler ud, bliver modtageren hele tiden mindet om din virksomheds og dine produkters kvalitet og eksistens, når gaverne tages i brug.

Vi kalder det Brand Awarenes – og dermed en væsentlig del af din virksomheds samlede markedsføring.

Har du arbejdet på at skabe tillid til din service og dine produkter, skal du sørge for, at alle dine stakeholders ofte bliver mindet om dit brands visuelle identitet og hurtige kontaktoplysninger. Din virksomheds gode image og Brand Awareness kan påvirke valget af din virksomhed, når dine produkter eller ydelser efterlyses.

 

Lad dine firmagaver arbejde for din virksomhed

Gaver med din virksomheds visuelle identitet vil arbejde positivt for dit brand, når de tages i brug hos dine stakeholders.

Dine gaver vil hele tiden markedsføre dit brand og dermed dine produkter eller ydelser.

Lad dit logo shine på f.eks. drikkedunke af sukkerrør, tabletholdere, miniparaply eller på vores populære stressbolde.

Forestil dig, hvad dit flotte logo kan gøre på en lækker Bluetooth højtaler, der står lige midt i kontorlandskabet, eller hvor mange der vil blive mindet om dit brand, når dit logo med tekst vises på en Bambus nøglering, hver gang man tager nøglerne op af lommen.

 

Bliv husket og anbefalet

Du har uanede muligheder for at få dit brand ud i verden, og når gaverne, din visuel identitet, kvalitet og timing går op i en højere enhed, har du skabt opmærksomhed og kickstartet dit brands potentiale.

 

Har vi ikke det, du ønsker at give – så skaffer vi det!

Hvis du lige sidder med verdens bedste idé til at skabe Brand Awareness, så lad os hjælpe dig i mål med det. Har vi det ikke på hylderne, så har vi alle muligheder for at finde det til dig.

 

Mangler du idéen til dine gaver?

Vores mange års erfaring med gaveartikler og branding gør, at du ikke alene får idéer til, hvad du skal give. Vi kan give dig et bud på optimal placering af logo, farvevalg, strategi for uddeling og hvilket budskab du ønsker, der skal følge med din gave.

 

Her på reklamedimser.dk finder du et udpluk af de mere end 40.000 forskellige gave- og reklameartikler vi tilbyder. Meget ofte modtager vi nyheder og nye idéer, så hele sortimentet vokser støt.